Senin 12,5 falan mesaj gitmiş bence![]()
Senin 12,5 falan mesaj gitmiş bence![]()
FavoriForumum | NetMüzik | OyunTürkiye | Yudum.org
Sitemizdeki videoların büyük bir bölümünü görebilmek için YouTube'a giriş yapabiliyor olmalısınız. Eğer videoları izlemekte sorun yaşıyorsunuz BURAYA TIKLAYIN
Atmıyorum aklımda kalan civarı o toplam 3000 kusur mesajın vardı galiba![]()
HamDi|SagoLera|ßaytar|EricCantona|BozkurtHamdi|İmp erio|Cpt.Price|hamdi94|SagoLera94|HmdŞng
Net aleminde kullandığım tüm nickler
iSterse hepsi gitsin şu köyden kurtuLayımda![]()
1 ay yokum..!Ama verceqim şarkıcıların şarkıLarını dinLein
metaLLica
meqadeth
iron maiden
deep purple
led zepplin
kiss
wasp
kurban
malt
pentagram(türkiyenin en ii metaLcisi..)
Muse
3doors clown
coLd pLay
Yav bnim eski üyeliğimde 200 kusur konu yazıyo bu sabah hiç konum yoktu![]()
HamDi|SagoLera|ßaytar|EricCantona|BozkurtHamdi|İmp erio|Cpt.Price|hamdi94|SagoLera94|HmdŞng
Net aleminde kullandığım tüm nickler
Şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor. Serverdaki sorun nedeniyle bugün 4-5 saat kapalı kaldık. Bir daha sorun yaşanmaz umarım![]()
Sitemizdeki videoların büyük bir bölümünü görebilmek için YouTube'a giriş yapabiliyor olmalısınız. Eğer videoları izlemekte sorun yaşıyorsunuz BURAYA TIKLAYIN
Ben de döndüm artık net çok yavaş ama n'apalım idare edicez cümleten selam kardeşlerim, arkadaşlarım, herbişeylerim![]()
Ҝáƒáм Ҝάdάя GμŹέĻmįىįח
ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
SAKARYA SPOR
♥♥♥
BaHTSıZBeDewwiiii....&m3L ' aBeqaH &вєdвαнт
ÖLÜMÜNE GANGAYIK
Süper, hoşgeldin![]()
Hoşbulduk![]()
Ҝáƒáм Ҝάdάя GμŹέĻmįىįח
ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
SAKARYA SPOR
♥♥♥
BaHTSıZBeDewwiiii....&m3L ' aBeqaH &вєdвαнт
ÖLÜMÜNE GANGAYIK
DNS'ler tam rayına oturmadı. Bugün kesintiler sürdü. Yarın tamamen normale döner umarım![]()
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)